Комуністична партія України зробить все, щоб скасувати пенсійну реформу в країні. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко, виступаючи з парламентської трибуни.

«Ми зробимо все, щоб була скасована ця злочинна пенсійна реформа і нашим громадянам було повернено право на захист тієї праці, яку вони вклали...», - сказав він.

Симоненко підкреслив, що фракція КПУ не буде голосувати за жоден з проектів законів, поки не буде скасована медична реформа, яка призвела до того, що сьогодні практично вимираючий народ України залишений без права надання необхідної медичної допомоги, передає «ГолосUA».
 
Також, за словами політика, фракція КПУ не голосуватиме за жоден проект закону, поки «ми не відновимо право громадян отримувати гідну заробітну плату за свою працю і годувати свою сім'ю».
 
«Саме з цією метою фракція КПУ внесла пропозицію про введення 0,5% пені за те, що вчасно не виплачується заробітна плата, і щодня ця пеня від загального обсягу невиплаченої зарплати повинна повертатися українцям», - сказав він.
 
 

Підсумовуючи, Симоненко заявив, що «таким чином фракція КПУ підтверджує принципову послідовну позицію про те, що діяльність фракції спрямована не на захист лобістських інтересів олігархів, а на захист наших громадян отримувати підтримку від ВР реальними справами».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

375