Тіло покійного президента Венесуели Уго Чавеса поховали в Музеї революції у п'ятницю, 15 березня. Як повідомляє «Lenta.ru» з посиланням на «Agence France-Presse», сотні тисяч венесуельців вийшли на вулиці Каракаса, щоб ще раз попрощатися з політиком.

Державне телебачення показало в прямому ефірі рух похоронної процесії з труною Чавеса, покритою прапором Венесуели. Музей революції, який знаходиться в колишніх армійських бараках, буде сьогодні відкритий для відвідування.
 
 
Також у п'ятницю міністр зв'язку та інформації Венесуели Ернесто Вільєгас повідомив у своєму твіттері, що влада остаточно відмовилася від ідеї забальзамувати тіло Чавеса. За словами міністра, рішення було прийнято після доповіді російських фахівців, які оглянули тіло покійного президента. Медики прийшли до висновку, що для бальзамування тіло потрібно перевезти в Росію на сім-вісім місяців.

Уго Чавес, колишній президентом Венесуели з 1999 року, помер 5 березня 2013 року у віці 58 років. Чавес хворів на рак і переніс чотири операції. Траур по ньому у Венесуелі триватиме до 21 березня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246