Учора, 14 березня, у Києві, на вулиці Крайній, правоохоронці затримали водія маршрутки, який перебував у стані наркотичного сп'яніння, повідомляє прес-служба главку столичної міліції.

Інспектори ДАІ Деснянського району столиці зупинили для перевірки автобус «Богдан», який рухався «недостатньо впевнено». Маршрутка мала працювати на маршруті №7: станція метро Дарниця - вулиця Милославська. Пасажирів у салоні не було, проте інспектори звернули увагу на специфічний запах коноплі у салоні автобуса. Водій сказав, що успішно пройшов передрейсовий огляд лікаря, їде на кінцеву зупинку, і у нього все в порядку. Але розширені зіниці і запах наркотику у салоні говорили про те, що водій перед початком роботи вирішив підняти собі настрій марихуаною.

 
 
Огляд у лікаря-нарколога підтвердив підозри інспекторів. Висновок був однозначний - у водія є всі ознаки наркотичного сп'яніння. Однак порушник категорично відмовився від пред'явлених претензій і проходження експертизи. У присутності двох свідків він також не захотів ставити свій підпис і давати будь-які пояснення в протоколі.

Водій відсторонений від роботи. Про цей факт правоохоронці повідомили в адміністрацію автопарку. Адміністративні матеріали на порушника найближчим часом будуть відправлені до суду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

177