У Вінницькій області вже третю добу розшукують зниклого безвісти 16-річного юнака, повідомили у секторі по зв'язках з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

Згідно з повідомленням, житель села Ракова Томашпільського району Вінницької області, студент Комаргородського аграрного ліцею 8 березня цього року близько 19.30 пішов з дому на дискотеку в село Липівка і досі не повернувся. Із заявою про зникнення юнака в міліцію звернулася його мати.

Для встановлення обставин події на місце негайно виїхала оперативна група Томашпільського РВ УМВС. Під час проведення оперативних заходів в одному з дворів у селі Липівка був знайдений мобільний телефон зниклого юнака. За кількасот метрів від двору розташований ставок, частково покритий льодом, передає «УНІАН».

Враховуючи встановлені обставини, для обстеження берегів водойми та прилеглої території притягнутий особовий склад томашпільських правоохоронців у складі 15 осіб на 4 одиницях техніки і 13 співробітників державної пожежно-рятувальної частини №28 смт Томашпіль.

Поки юнака не знайдено.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1071