У Миколаєві на Інгульському мосту повісилася 16-річна школярка, повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю УМВС України в Миколаївській області.

Вранці 7 березня перехожі, які проходили по Інгульському мосту, побачили тіло молодої дівчини, що висіло прямо на поручнях над водою, і відразу ж повідомили про це в міліцію. Слідчо-оперативна група Цeнтpaльнoгo paйвіддділу міліції, що прибула на місце трагедії, слідів насильницької смерті на тілі не виявила, передає «УНІАН».

Як вдалося з'ясувати, дівчина - учениця 9 класу, сім'я - звичайна, нормальна. У кишенях її одягу правоохоронці знайшли передсмертну записку, в якій дівчина просить нікого не звинувачувати у своїй смерті.

Сьогодні слідчі опитали батьків загиблої. Подробиці події і її мотиви поки невідомі.
Як вдалося з'ясувати журналістам сайту «Новини-N», записка, знайдена у загиблої, скоріш за все була написана минулої ночі. У ній дівчина просила нікого в її смерті не звинувачувати, просила вибачення у батьків. Далі вона звернулася до подруг, попрощалася з ними, висловила сподівання, що все у них буде добре. З подальших міркувань про хороших і поганих людей можна зробити висновок про те, що дівчина опинилася на самоті у важкій для себе ситуації. Закінчується лист словами: «Ну ось, всі вже заснули. Можна йти». На листі проставлено час написання - 21:37.

Згідно з інформацією «Новини-N», експерт визначив, що смерть настала приблизно між і 7.00 і 8.00. Загиблу впізнали молоді люди - хлопець і дівчина, які прямували через Інгульський міст на ранкову пробіжку в парк «Перемога». За їхніми словами, дівчину звуть Юля, їй 16 років.
Вона жила в селищі Соляні, в мікрорайоні «Північний», вчилася в 9-му класі школи №64. Юля займалася спортивною греблею в спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі, восени заняття спортом кинула.

У справі ведеться слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

500