Відкликати позов, поданий до Вищого адміністративного суду України щодо позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата, вже неможливо. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Він підтвердив, що представники фракції «Батьківщина», а, зокрема, нардеп Олександр Турчинов на сьогоднішніх переговорах у кабінеті голови ВР Володимира Рибака знову вимагав відкликати позов.

«Сьогодні був присутній Турчинов і він вимагав: «Ви відкличте». А коли йому голова парламенту сказав: «Суд іде, як відкликати? А ви відкличте свої депутатські подання (щодо сумісників. - Ред.)». На це прохання відповіді не було», - розповів Єфремов.

«У моєму розумінні йде якась акторська вистава. Начебто і намагаються щось робити, але таке враження, що вони і робити цього не хочуть», - підсумував Єфремов.

Нагадаємо, 5 березня народні депутати від опозиції заблокували трибуну і президію парламенту.

Опозиція вимагає від голови Верховної Ради Володимира Рибака відкликати звернення до Вищого адміністративного суду України щодо позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

287