Дніпропетровські хлібозаводи №8, №9 та «Єкатеринославхліб» прийняли рішення про скасування підвищення цін на хліб і хлібобулочну продукцію та повернення цін на попередній рівень з 1 березня 2013 року.

Про це повідомили в управлінні преси та інформації Дніпропетровської облдержадміністрації з посиланням на заступника голови ОДА Вадима Нестеренка.

«Зокрема, хлібозавод №8 повідомив, що завдяки Дніпропетровської облдержадміністрації підприємство знайшло можливість закупівлі борошна в Аграрному фонді України. Це дозволило скасувати підвищення цін на хліб», - зазначив Нестеренко.

За його словами, у регіоні здійснюються інтервенції борошна із Аграрного фонду України за цінами на 20% нижче середньоринкових, передає «УНІАН».

«У новому маркетинговому році очікується гарний урожай зернових, тому ціни на хліб, за прогнозами, будуть залишатися стабільними. А враховуючи достатню кількість сировини до нового врожаю та інтервенції із Аграрного фонду, передумов для підвищення цін на хліб немає», - сказав Нестеренко.

Як раніше повідомляв ForUm, 26 лютого у Дніпропетровську два найбільших хлібозаводи підвищили відпускну ціну на всі сорти хліба, крім «соціальних», на 5%, тобто на 10-20 копійок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

348