Четверту добу поспіль житомирські правоохоронці у Радомишльському районі шукають двох малолітніх дітей - 4-річного Андрія Левенчука і його 3-річного брата Данила.

За даними відділу зв'язків з громадськістю Управління МВС України у Житомирській області, до пошуку безвісти зниклих дітей щодоби залучається від 100 до 200 працівників міліції, у тому числі курсанти Житомирського училища міліції, бійці спецпідрозділу «Беркут», додаткові наряди патрульної служби та військовослужбовці внутрішніх військ .


 
За три дні активних пошуків правоохоронцями разом з громадою обстежена навколишня територія загальною площею більше 2 тисяч гектарів, опитано більше 400 жителів сусідніх сіл і оглянуто в довколишніх населених пунктах 150 нежитлових будинків, де хлопчики могли знайти тимчасовий притулок.

 
У той же час водолази продовжують обстежувати місцевий ставок. Площа водойми складає близько 22 га, а глибина місцями досягає 3 м. Робота ускладнюється ще й тим, що більша частина ставу вкрита кригою, що не дає можливості повноцінно оглянути дно.

«Зараз ми почали зняття льоду з водойми і продовжуємо розшукові заходи із залученням додаткових сил дайверів, - повідомив начальник УМВС України у Житомирській області Анатолій Лазарєв. - Також перевіряємо й інші можливі версії розвитку подій. Ми будемо працювати, поки не встановимо місцезнаходження дітей».

Міліція просить громадян, які володіють інформацією, що може допомогти у пошуках Андрія і Данила Левенчуків, повідомити у найближчий відділ міліції або зателефонувати за телефонами 102, (0412) 40-71-49, 40-75-07.

Нагадаємо, 28 лютого у с.Глиниця Радомишльського району двоє хлопчиків 2008 р.н. і 2009 р.н., залишившись без нагляду батьків, пішли грати на берег річки Мика і не повернулися додому.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

499