Реалізація Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки забезпечить стабільний розвиток України. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час спілкування з працівниками ДП «Виробниче об'єднання «Київприлад», повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Реалізація програми розвитку економіки дозволить Україні стабільно розвиватися на роки вперед. Ми повинні перестати виживати і почати повноцінно жити», - сказав Азаров.

При цьому він додав, що у людей має з'явитися впевненість у завтрашньому дні, в тому, що економіка буде стабільно розвиватися, зарплати ростимуть, підвищуватиметься рівень соціального захисту.

Разом з тим Азаров закликав керівництво космічної галузі шукати шляхи виходу на світові ринки.

«Ми ставимо завдання перед керівництвом космічної галузі - шукати нові контракти і виходити на світові ринки. Ми вже маємо такі гарні приклади, як реалізація українсько-бразильського проекту «Циклон-4», - сказав прем'єр-міністр. При цьому він додав, що уряд вже розробив систему стимулів для підтримки космічної галузі.

Крім того, Азаров ознайомився зі зразками обладнання, яке виробляє «Київприлад» у рамках підготовки до пуску ракети-носія «Циклон-4» на бразильському космодромі Алкантара, приладами автоматики управління для російських транспортно-вантажних космічних кораблів «Союз» і «Прогрес-М», пристроями мікропроцесорного релейного захисту високовольтних мереж та обладнанням захисту від коротких замикань та інших аварій тощо.

Як раніше повідомляв ForUm, Кабінет Міністрів України завершив тримісячну роботу над Державною програмою активізації економіки на 2013-2014 роки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

297