Депутат мурманської міськради Сергій Габріелян запропонував на засіданні у четвер запросити до столиці Заполяр'я до 8 березня Жерара Депардьє, а також заявив про те, що готовий подарувати йому квартиру.

Цю пропозицію депутат вніс під час обговорення порядку денного засідання місцевої міськради.

За словами Габріеляна, запрошення знаменитого актора стане не лише подарунком Мурманським жінкам до свята, але й сприятиме підвищенню привабливості міста.

«Мурманськ - дуже привабливе місто, і він дуже відрізняється від Росії. І якщо ми не можемо... подарувати Депардьє квартиру - у нас своїх черговиків вистачає, я готовий зі своєї власності виділити йому квартиру з ремонтом», - сказав Габрієлян, повідомляє РІА «Новини».

Нагадаємо, Депардьє на початку січня отримав російське громадянство, після чого відвідав Мордовію і висловив бажання влаштуватися в республіці. Він став послом Мордовії в FIFA в рамках підготовки та проведення чемпіонату світу з футболу 2018 року, матчі якого пройдуть у Саранську.

У кінці лютого Депардьє став почесним громадянином Чечні, глава республіки Рамзан Кадиров подарував акторові 5-кімнатну квартиру.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

330