7 автоперевізників відновили роботу на приміських маршрутах із 12 населених пунктів Київської області до Києва. Про це повідомив Дмитро Комаров - прес-секретар «Об'єднання Богдана Хмельницького», яке супроводжує дану ситуацію.

«На сьогоднішній день вони виїхали, оскільки вчора обладміністрація в особі пана Максименка (заступник голови Київської обласної державної адміністрації) пообіцяла, що все зроблять, що всі проблеми будуть вирішені, і в четвер всі дозвільні документи будуть видані... Перевізники вирішили повірити і до четверга взяти паузу, тобто до четверга вони будуть продовжувати рух. Якщо у четвер (28 лютого) документів не буде, значить, все відновиться по колу, і вже тоді – до тих пір, поки вони не будуть тримати документи у руках, південно-західна частина Києва буде стояти», - сказав він, повідомляють «Українські новини».

Комаров уточнив, що раніше перевізникам були видані тимчасові дозволи на здійснення права перевезення, при цьому перевізники вимагають видачі постійних дозволів, які їм і пообіцяли видати в четвер.

Як повідомляв ForUm, автоперевізники, які працюють на низці маршрутів у Київській області, відмовилися перевозити пасажирів із Боярки, Вишневого, Віти-Поштової, Гатного, Коцюбинського, Тарасівки, Софіївської та Петропавлівської Борщагівки і провели мітинг.

Прокуратура Київської області розпочала перевірку законності проведення влітку 2012 року Київською облдержадміністрацією конкурсу, через який підприємці-перевізники вийшли на мітинг і відмовилися перевозити пасажирів.

Голова Київської обладміністрації Анатолій Присяжнюк пообіцяв врегулювати ситуацію щодо забезпечення приміських і міжміських маршрутів Київській області достатньою кількістю автобусів для перевезення пасажирів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

168