За скаргою автоперевізників прокуратура Київської області сьогодні почала перевірку, заявив у ході зустрічі з транспортниками заступник прокурора області Сергій Домбровський.

За даними прес-служби наглядового відомства, транспортники відмовилися перевозити пасажирів із Боярки, Вишневого, Віти-Поштової, Гатного, Коцюбинського, Тарасівки, Софіївської та Петропавлівської Борщагівки.

«Таким чином вони виявили незгоду з конкурсом, проведеним влітку облдержадміністрацією, за результатами якого майже всі маршрути дісталися перевізнику із Одеської області», - сказав Домбровський.

Зампрокурора зазначив, що вже сьогодні прокуратура почала перевірку законності проведення згаданого конкурсу та у найближчі дні дасть правову оцінку діям обласних чиновників.

«Враховуючи гостроту питання, прокуратура області вже сьогодні починає перевірку, і в найближчі дні буде дана оцінка, наскільки законно чи незаконно був проведений цей конкурс», - заявив він.

Домбровський нагадав, що конфлікти у сфері перевезень в області не нові, і в минулому році прокуратура реагувала на скарги перевізників.

Як повідомляв ForUm, сьогодні підприємці-перевізники Київської області на знак протесту проти дій Київської обласної адміністрації вийшли на мітинг і оголосили бойкот.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

354