Станом на 10 ранку 25 лютого через сильний вітер і утворення снігових заметів у трьох областях України Державтоінспекцією введено тимчасове обмеження руху автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Зокрема, обмеження введені для всіх видів транспорту до ліквідації снігових заметів у Тернопільській області на ділянці Т-20-13 «Почаїв - Зборів» км 23-28. У Львівській області така ж ситуація з рухом вантажівок на ділянці Р-39 «Броди - Тернопіль» км 23-24, 26-30.

У Рівненській області проїзд ускладнений до деяких населених пунктів: до сіл Залібівка, Мала Мощаниця, Ступно, Нова Мощаниця, Стара Мощаниця, Мости, Зелений Дуб, Буща (Здолбунівський район); с.Бриків, Черниця, Крилів, Богданівка (Корецький район). Також спостерігаються замети на автодорозі Р-77 «Рівне-Тучин-Гоща-/Р-05/», км 46-50 (Острозький район) та на автодорозі Т-1821 «Іва - Онишківці - Хотівка», км 10-12 (Дубенський район).

Нагадаємо, ввечері 23 лютого, біля села Кунин Здолбунівського району Рівненської області через несприятливі погодні умови у снігові затори потрапили кілька легкових автомобілів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

323