У Києві у вихідні дні 23-24 лютого КК «Київавтодор» буде здійснювати ремонтні роботи на дорожньому покритті кількох вулиць. Про це повідомляє прес-служба столичного Управління ДАІ.

Зокрема, у Дарницькому районі ремонтні роботи будуть проводитися по вул.Дніпровська набережна (від Ахматової до Здолбунівської), Харківське шосе (від Харківської площі до Привокзальної).

У Деснянському районі відремонтують вул.М.Закревського від вул.Т.Драйзера до вул.М.Цвєтаєвої, проспект В.Маяковського від вул.М.Закревського до вул.Т.Драйзера, вул.Електротехнічну від вул.Братиславської до ринку «Фермер», вул.Радунську від вул.Лаврухіна до вул.Милославської.

Також буде здійснюватися ремонт проспекту Героїв Сталінграда, площі Т.Шевченка, вул.Сирецької в Оболонському районі.

На Печерську будуть ремонтувати дорожнє покриття на вул.Героїв Крут, Грушевського, Богомольця, Дарвіна, Шовковичній, Лаврській, Старонаводницькій, Скоропадського.

Також буде проводитися ремонт вул.Газопровідної і проспекту Правди у Подільському районі та вул.Гетьмана, бул.Чоколівського, Протасова Яру у Солом'янському.

Як раніше повідомляв ForUm, генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Георгій Глинський заявив, що ямковість на дорогах столиці ліквідують до 20 квітня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

472