Президент України Віктор Янукович заявляє про необхідність найближчим часом знайти компроміс у «болючому питанні» Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

Про це він заявив сьогодні в спільній заяві для преси трьох президентів - України, Польщі та Словаччини - після зустрічі в польському місті Вісла.

«Торкаючись болючого питання Тимошенко і Луценка, хочу підтвердити, що ми добре розуміємо, що це питання має вирішуватися в юридично-правовій площині», - сказав Янукович.

При цьому він додав, що в Україні з розумінням ставляться до складнощів у цьому питанні, які є з точки зору Європейського Союзу, передає «УНІАН».

«Розділяючи ці складності і тривогу, які є у наших друзів, ми розуміємо, що досягнення компромісів і пошук рішення - одне з питань, які потрібно вирішувати найближчим часом», - сказав Янукович.

Він також зазначив, що, незважаючи на всі складнощі, які є в України на шляху до європейської інтеграції, вона була, є і буде прихильником цього шляху.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров зазначає, що «випадок Тимошенко і Луценка - це тимчасові проблеми».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

346