Народний депутат від Партії регіонів Артем Щербань уточнив, що його батько Володимир справді захворів, і саме з цієї причини не зміг прибути на сьогоднішнє судове засідання. Про це він сказав у коментарі «УНН».

«Мушу визнати, вчора я з ним не розмовляв, і тому не знав, як він почувається. Сьогодні вранці я передзвонив і запитав про стан його здоров'я - батько дійсно захворів. Підскочив тиск. Допит перенесли», - пояснив нардеп.

Також політик, коментуючи заяву адвоката Юлії Тимошенко Сергія Власенка, спростував чутки про тиск на нього і його сім'ю.

«На мене ніякого тиску не здійснюється. А з чого ви взяли, що на батька повинні здійснювати тиск? Це повна нісенітниця, я думаю, коли вони проведуть допит - все стане на свої місця. Але однозначно, ні на мене, ні на мого батька ніякого тиску немає!», - зазначив А.Щербань.

Нагадаємо, колишній губернатор Донецької області Володимир Щербань не прибув на сьогоднішні слідчі дії у справі Євгена Щербаня. В.Щербань проходить у справі як свідок сторони звинувачення. Він письмово повідомив, що не може бути присутнім на слідчих діях у суді через хворобу, а саме - гіпертонію.

Захист Ю.Тимошенко підкреслював, що на цього свідка чиниться тиск.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

256