Венесуельський лідер Уго Чавес після чергової операції з видалення ракової пухлини повертається з Куби до Венесуели.

Сьогодні в мікроблозі президента Венесуели в Twitter з'явилося повідомлення: «Ми знову прибули на батьківщину до Венесуели. Дякуємо Богові, спасибі улюбленому народові. Лікування продовжиться тут».

Заява Чавеса з'явилася через три дні після того, як уряд Венесуели оприлюднив його перші фотографії після операції. На цих фото Чавес лежить у ліжку в оточенні двох своїх дочок, він посміхається і читає газету. На оприлюднених у п'ятницю знімках Чавес читає номер газети Комуністичної партії Куби Granma за четвер.

Хвороба 58-річного президента стала у Венесуелі приводом для гарячих політичних дебатів - опозиція гостро критикує настільки тривалу відсутність в країні глави держави. Нещодавно у кубинського посольства в Каракасі пройшли акції протесту студентів, які вимагали інформації про стан здоров'я Чавеса, передає «ВВС».

Нагадаємо, у жовтні минулого року Чавес був втретє переобраний на посаду президента, однак призначена на 10 січня інавгурація була перенесена на невизначений термін у зв'язку з його хворобою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200