У Челябінській області Росії майже 300 людей потерпіли від падіння метеорита, метеорит впав у водойму за 1 км від міста Чебаркуль. Про це повідомили у прес-службі губернатора Челябінської області.

«Станом на 13:00 місцевого часу підтверджена інформація про 292 потерпілих у 6 муніципалітетах регіону. Еманжелінськ - 40 осіб, у тому числі - двоє з закритими черепно-мозковими травмами; Еткуль - 24 людини, у тому числі 6 дітей; Копейськ - 75 осіб, у тому числі - двоє з закритими черепно-мозковими травмами; Коркіно - 31 чоловік; Южноуральськ - 15 осіб, в тому числі 6 дітей; Челябінськ - 107 осіб, у тому числі 15 дітей», - йдеться в повідомленні.

За останньою інформацією оперативного штабу, створеного за дорученням губернатора Михайла Юревича, метеорит, що пройшов над територією Челябінської області, впав у водойму за 1 км від міста Чебаркуль, передає «УНІАН».

У той же час начальник національного центру управління у кризових ситуаціях МНС РФ Володимир Степанов повідомив, що п'ятеро потерпілих при падінні уламків метеорита у Челябінській області госпіталізовані.

За його словами, на даний момент виявлено, що вибиті шибки у десяти школах, а також у трьох лікарнях Челябінська і Копейська.

Як раніше повідомляв ForUm, вранці 15 лютого близько 09:30 за місцевим часом (05:30 за Києвом) над Челябінською областю впав метеорит.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

722