Міжнародний олімпійський комітет розгляне питання виключення зі своїх лав Пакистану за втручання властей Ісламської Республіки в справи Пакистанської олімпійської асоціації.

«Ми незабаром можемо розглянути питання виключення Пакистану як попереджуючого заходу», - цитує офіційного представника МОК Марка Адамса телеканал IBN.

За його словами, представники уряду Ісламської Республіки і ПОА були запрошені до штаб-квартири МОК для обговорення ситуації, що склалася, проте жодної відповіді від них отримано не було, зазначає «ІТАР-ТАРС».

Нагадаємо, що раніше з аналогічною ситуацією зіткнулася сусідня Індія. У минулому грудні МОК тимчасово призупинив членство у своїх лавах Олімпійської асоціації Індії, яка перестала отримувати субсидії.

Крім того, індійські чиновники тепер не зможуть відвідувати на запрошення МОК найбільші спортивні змагання, а спортсмени - представляти республіку на Олімпійських та Паралімпійських іграх під національним прапором. Те ж саме може найближчим часом очікувати і Пакистан.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186