Провадження у кримінальній справі проти Ярослава Мазурка досі не закрито. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час прес-конференції заявив заступник начальника головного слідчого управління МВС Олександр Гончаров.

«Наразі провадження у кримінальній справі не закрито. Ми перевіряємо причетність Мазурка до інших злочинів, перевіряємо наявність співучасників злочину в ТРЦ «Карван», осіб, які прикривали його, та купівлю зброї», - сказав він.

При цьому Гончаров підтвердив інформацію, що виявлений труп дійсно належить Ярославу Мазурку. «Хочу заявити, що слідством зібрано достатньо матеріалів і доказів, які стверджують, що злочин у ТРЦ «Караван» скоєно саме Мазурком, і виявлений труп дійсно належить Мазурку. У цьому в нас немає сумнівів», - підкреслив він.

Як відомо, 26 вересня близько 15 години в столичному торговому центрі «Караван» невідомий убив трьох приватних охоронців і одного поранив.

7 жовтня голова МВС Віталій Захарченко заявив, що міліція встановила особу вбивці охоронців. Злочинцем виявився уродженець Львівської області Мазурок Ярослав 1974 року народження.

За даними МВС України, тіло чоловіка, схожого на підозрюваного у вбивстві охоронців у торговому центрі, знайдено 7 листопада в Києві. За попередніми висновками, причина смерті - самогубство.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

207