Кардинальне реформування Служби безпеки України буде досягнуто шляхом оптимізації її структури. Про це заявив голова СБУ Олександр Якименко під час засідання колегії.

«Кардинальне реформування СБУ з урахуванням змін законодавства буде досягнуто шляхом оптимізації структури Служби, організаційно-штатної побудови її органів і підрозділів», - сказав Якименко.

Він наголосив на необхідності посилення контррозвідувальної складової в діяльності спецслужби для забезпечення «адекватної протидії зовнішнім і внутрішнім загрозам безпеці держави».

Якименко підкреслив, що вимагатиме суворого дотримання законності та забезпечення конституційних прав громадян під час оперативно-розшукової діяльності, повідомили в прес-центрі відомства.

Він нагадав керівникам усіх рівнів про особисту відповідальність за підвищення професійного рівня підлеглих, створення в колективах атмосфери нетерпимості до порушень військової дисципліни.

Колегія підбила підсумки оперативно-службової діяльності відомства у 2012 році, а також визначила першочергові завдання на 2013 рік.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

416