Президент України Віктор Янукович привітав голову Китайської Народної Республіки Ху Цзіньтао і секретаря Центрального комітету Комуністичної партії Китаю Сі Цзіньпіна з нагоди Свята весни, повідомили у прес-службі Глави держави.

Янукович висловив упевненість, що в новому році Китайська Народна Республіка продовжить успішну реалізацію визначених стратегічних завдань, спрямованих на подальший динамічний розвиток держави, зміцнення її міжнародного авторитету.

«Високо ціную незмінну увагу, яку Ви особисто приділяєте наповненню конкретним змістом відносин стратегічного партнерства між нашими державами.

Вдячний за Вашу налаштованість на практичне співробітництво у реалізації спільних проектів, зокрема, у галузі сільського господарства, енергетичної та інфраструктурної сфер», - йдеться у привітанні Президента.

Янукович переконаний, що нинішній характер українсько-китайських відносин і надалі сприятиме зміцненню політичної довіри, розширенню напрямів співпраці, збагаченню двостороннього діалогу новими ідеями та досягненнями на благо народів України та Китаю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

268