Прем'єр-міністр України Микола Азаров обурений виступом української опозиції в Давосі під час Всесвітнього економічного форуму.

Як передає кореспондент ForUm'у, про це він заявив під час зустрічі з представниками Національної спілки журналістів України.

«Усередині країни я допускаю виступи в будь-якій тональності», - сказав він і додав: «Відверто кажучи, коли мені поклали на стіл аналіз того, як проходив цей форум, і порівняли виступи інших країн, тієї ж Росії, наприклад, були ж представники російської опозиції на цьому форумі, і виступ нашої (опозиції, - Ред.) - небо і земля. І за рівнем мислення, і за рівнем розуміння проблем, і за направленістю виступів», - сказав він.

Азаров обурився тим, що представники опозиції заявляли про неможливість інвестування в Україну, що в Україні процвітає корупція.

«Ти ж себе називаєш патріотом. Думаєш нібито про благо народу і країни, і так цю країну ненавидиш. Чого ти хочеш? Владу?! - У тебе влада була зовсім недавно. І що з цією владою зробили? Опустили країну, затягнули зашморг на її шиї!».

Прем'єр упевнений, що пріоритетом мають бути інтереси держави і не можна відгукуватися про свою країну в неприємному тоні.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

453