Сьогодні, 31 січня, колективу Аграрного фонду представили нового Генерального директора установи. Ним став Олександр Кирюк, який до цього виконував обов'язки заступника, повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

На новій посаді Кирюк планує, перш за все, сприяти перетворенню Аграрного фонду на повноцінний фінансовий інструмент.

Представили і привітали нового генерального директора перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Іван Бісюк і голова правління ПАТ «ДПЗКУ» Ігор Якубович, який до цього очолював установу.

Вони висловили впевненість, що Кирюк успішно впорається з покладеними на нього завданнями.

«Поєднання високого професіоналізму, порядності, вимогливості до підлеглих, я сподіваюся, повинне принести результати для держави і допомогти Олександру Геннадійовичу виконати завдання, які перед нами сьогодні ставить Кабінет Міністрів України», - зазначив Бісюк.

«Я впевнений, що Аграрний фонд очолила гідна людина і фахівець високого рівня. Міністром агрополітики поставлені перед установою чіткі цілі, і я впевнений, що новий голова їх виконає», - зазначив Якубович.

У свою чергу, новопризначений керівник подякував за побажання і окреслив головні завдання, що стоять перед ним і колективом.

«Серед основних завдань Аграрного фонду - забезпечення продовольчої безпеки країни. Але головне - перетворення Аграрного фонду на дієвий фінансовий інструмент. Це мінімум, який ми повинні виконати», - підсумував Кирюк.

Як повідомляв ForUm, Кабінет Міністрів України призначив Олександра Кирюка генеральним директором Аграрного фонду, звільнивши з цієї посади Ігоря Якубовича.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

324