Державне обвинувачення заперечує тиск на футбольного фаната Сергія Павличенка під час слідчих дій у кримінальній справі про вбивство судді Шевченківського районного суду Сергія Зубкова. Про це журналістам після судового засідання повідомила держобвинувач Наталія Сема.

«За відео, на якому записано відновлення обстановки скоєння злочину, видно, що ніякого тиску на нього не чинилося, він вільно давав свідчення, детально показував на місці обстановку скоєння злочину, і при цьому він жодного разу навіть на запитання слідчого не говорив, що до нього застосовувалися незаконні методи слідства», - сказала вона, передають «Українські новини».

У той же час прокурор ухилилася від відповіді на запитання, чому під час відтворення обстановки скоєння злочину Сергієм Павличенком неодноразово вимикалася відеокамера, яка фіксувала увесь процес.

Також вона не уточнила, чи дозволено робити такі паузи під час відтворення обстановки скоєння злочину.

У свою чергу, Сергій Павличенко після перегляду цих відеозаписів повідомив суду, що саме під час цих пауз слідчі говорили йому, що і як говорити і показувати.

Як раніше повідомляв ForUm, син засудженого до довічного ув'язнення Дмитра Павличенка Сергій заявив, що написав явку з повинною під тиском співробітників УБОЗ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

211