Гагарінський районний суд Севастополя зупинив судове слухання у кримінальній справі за обвинуваченням громадянина Російської Федерації у зґвалтуванні і вбивстві двох севастопольських школярок.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Севастополя, постанова суду винесена за результатами судово-медичної експертизи, яка показала, що, перебуваючи в слідчому ізоляторі, підсудний переніс два інсульти, у результаті чого у нього порушено мову і спостерігається правобічний параліч.

Судове слухання кримінальної справи буде відновлено після закінчення його лікування.

Як повідомляв ForUm, наприкінці грудня 2012 року в Севастополі в Гагарінському районному суді розпочалося слухання у кримінальній справі 54-річного громадянина Російської Федерації, якого звинувачують у вбивстві двох севастопольських дівчаток і розбещенні дітей.

Слідством встановлено, що чоловік, проживаючи в Севастополі впродовж тривалого часу, скоював злочини відносно малолітніх дітей 1993-2000 років народження. У квітні 2012 року відносно нього було порушено кримінальну справу за фактом розбещення малолітньої за ч. 2 ст. 156 КК України. Кримінальну справу було направлено до Ленінського районного суду м. Севастополя для розгляду по суті. Пізніше справу було перенаправлено в Гагарінський районний суд, де обвинуваченим скоєно більшість злочинів.

10-річна Настя Балябіна і 11-річна Таня Мізіна 4 січня 2011 р. пішли з дому й не повернулися. Батьки звернулися в міліцію. 29 січня дівчатка були знайдені мертвими в районі занедбаних гаражів. На тілі кожної з них виявлені ножові поранення, за неофіційною інформацією, дівчатка були зґвалтовані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

307