Під час вистави на сцені київського театру імені Лесі Українки помер 52-річний актор Олександр Бондаренко.

Як пише «КП в Україні», він читав довгий, дуже драматичний емоційний монолог, тримаючи у руці згорток, що імітує немовля.


 
Раптово актор впустив реквізит з рук, а потім і сам упав прямо на сцені. Бондаренко встиг сказати лише два слова: «Я падаю», і з його легень пролунав хрип.

Глядачі не одразу зрозуміли, що акторові дійсно зле і нещасний випадок відбувався не за сценарієм. Лише коли колеги по цеху вибігли на сцену і зажадали викликати «швидку», публіка заметушилася.

Працівники театру відразу ж попросили всіх залишити приміщення. Актори, одягнені у театральні костюми, не стримуючи сліз, до останнього сподіваючись на те, що Бондаренко прийде до тями.

«Це не вперше, коли йому стало зле, - розповіла співробітниця театру. - Влітку минулого року у нього одного разу пішла кров з носа, але тоді все обійшлося».

На запитання про те, що стало причиною смерті актора, медики поки не дали конкретної відповіді. «Він гіпертонік, 52 роки, кров'яні судини не готові до такого захворювання... Одна-дві хвилини - і все. Ми приїхали - він уже був мертвий», - повідомив співробітник бригади «швидкої».

Олександр Бондаренко - відомий театральний і кіноактор, заслужений артист України. Народився 11 вересня 1960 року. Крім невтомної роботи у театрі, актор знявся у багатьох телевізійних серіалах і кінофільмах. Останні хвилини життя актор провів у рідному театрі, граючи у виставі «1001 пристрасть, або Дрібниці життя» за мотивами оповідання Чехова, де йшлося про спокусу людських душ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

615