Спікер Верховної Ради України Володимир Рибак заявив, що всі три гілки влади працюють у напрямі покращення життя людей. Про це він заявив на прес-конференції у Донецьку.

«Сьогодні три гілки влади працюють в одному напрямі, головному напрямі покращення життя людей», - підкреслив спікер.

При цьому він додав: «Потенційні можливості в Україні є дуже великі, все необхідне, щоб наші люди краще жили. Нам потрібно, щоб на всіх рівнях ми вирішували і усували ті перешкоди, які заважають нам займатися поліпшенням життя людей».

Рибак вказав на те, що Президент Віктор Янукович на 2013 і 2014 роки «ставить завдання, щоб при всіх складнощах вирішення соціальних питань - підвищення заробітної плати у бюджетній сфері, соціальна підтримка, будівництво житла, дитячих дошкільних установ, не зменшувалися». Тому спікер вважає, що Верховна Рада повинна, перш за все, зайнятися розглядом законів, пов'язаних з поліпшенням життя населення України.

Рибак повідомив, що направив більше 500 таких законів у комітети ВР, передає «УНІАН».

«Зараз більше 500 законів я відправив у комітети Верховної Ради. Комітети сформовані, вони розглядають. Тому 4 лютого (на Погоджувальній раді ВР - Ред.) ми подивимося їхню готовність. Але, на мій погляд, потрібно зараз на перший план винести економічні питання, проблеми зайнятості, у тому числі перших робочих місць. Потрібно розглянути у першу чергу ті закони, які і збережуть робочі місця, і дозволять модернізувати виробництво, і збільшать дохідну частину бюджету. Це головні питання», - сказав спікер.

Як повідомляв ForUm, прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що уряд створює умови для розвитку економіки і появи нових високооплачуваних робочих місць.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

367