Сьогодні, 25 січня, у півфінальному матчі Кубка Співдружності молодіжна збірна України U-21 здобула вольову перемогу над командою Литви з рахунком 2:1 і вийшла у фінал турніру, повідомили ForUm'у у прес-службі ФФУ.

Українці невдало почали матч, пропустивши гол у власні ворота вже на п'ятій хвилині - відзначився захисник команди суперників Донатас Накрошіус. Однак протягом усього першого тайму підопічні Сергія Ковальця мали тотальну перевагу над суперником, яку, правда, перетворити у забиті м'ячі ніяк не вдавалося.

Удари гравців «Севастополя» Володимира Коваля та Олександра Караваєва мети не досягли, а півзахиснику київського «Динамо» Владиславу Калитвинцеву не вдалося пробити литовського голкіпера.

Після перерви наставник української збірної провів кілька замін, а ігрова і територіальна переваги української «молодіжки» наростали з кожною хвилиною і вилилися у видалення захисника литовської команди Марюса Мешкініса. Півзахисник дніпропетровського «Дніпра» Руслан Бабенко зрівняв рахунок з пенальті на 69-й хвилині. Перемогу молодіжної збірної України приніс точний удар нападника київської «Оболоні» Юрія Яковенка за п'ять хвилин до закінчення зустрічі.

Завершення матчу ознаменувалося подвійним видаленням зі складів обох команд - литовського форварда Лукаса Спальвіса і українського захисника Дмитра Рижука.

27 січня українська «молодіжка» зіграє у фінальному матчі з переможцем пари Росія-Білорусь.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1525