У запорізькій 5-й міській лікарні чоловік погрожував пістолетом лікарям, які відмовили йому у медичній допомозі, повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Запорізькій області.

«Дійсно, вранці 23 січня у чергову частину Орджонікідзевського райвідділу міліції м.Запоріжжя надійшло повідомлення із 5-ї міської лікарні від лікарів, які повідомили, що до них за медичною допомогою звернувся молодий чоловік. Медичні працівники порадили йому з даного приводу звернутися у лікарню за місцем проживання.

Після цього чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, почав ображати всіх присутніх, а потім вихопив пістолет пневматичної дії і почав їм погрожувати», - повідомили у ВЗГ.

За даними правоохоронців, у ході інциденту один із лікарів зміг відібрати пістолет у правопорушника і викликав наряд міліції, який затримав чоловіка і доставив до райвідділу, передає «УНІАН».

На сьогоднішній день стосовно порушника розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України - «Хуліганство». Ведеться досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

365