Другий рік поспіль співробітники ДержНС у Севастополі проводять акцію щодо годівлі птахів, які зимують в севастопольській акваторії, повідомляє прес-служба ТУ ДержНС у місті.

За даними рятувальників, традиційно у севастопольських бухтах зимують близько 400 молодих і слабких лебедів, які не можуть здійснювати далекі перельоти у теплі краї. Тому для них сувора зима - це нелегке випробування, і в зв'язку зі складними погодними умовами їм особливо тяжко. «У цей період їх потрібно підгодовувати, тому що природної їжі їм не вистачає», - зазначив заступник начальника частини рятувальних та спеціалізованих робіт Володимир Григор'єв.

 
 
За минулий рік севастопольські рятувальники у Камишовій бухті врятували чотирьох качок, які заплуталися у рибальських сітях і одного лебедя у бухті Омега, який опинився у льодовому полоні.
 
 
ДержНС закликає не залишатися байдужими до долі диких птахів. «Якщо у вас є можливість нагодувати пернатих, то не відмовте їм у допомозі. Можливо, цим ви врятуєте їм життя», - зазначили у прес-службі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

306