Збірна України з футболу U-21 вийшла у півфінал Кубка Співдружності, здобувши сьогодні перемогу над командою Молдови з рахунком 5:0.

Як повідомляє прес-служба ФФУ, команда Сергія Ковальця, яка вже обігравала суперника у груповій стадії турніру з рахунком 2:0, зі стартових хвилин підтвердила статус фаворита поєдинку. Вже на 5-й хвилині півзахисник київської «Оболоні» Сергій М’якушко відкрив рахунок зустрічі.

У середині першого тайму суперник залишився у меншості. Арбітр видалив захисника Йона Санду за грубе порушення правил проти півзахисника київського «Динамо» Владислава Калитвинцева. Підопічні Ковальця ще до перерви забили другий м'яч - на 38-й хвилині відзначився гравець «Севастополя» Олександр Караваєв.

На 56-й хвилині нападник київської «Оболоні» Юрій Яковенко забив третій гол, а через вісім хвилин півзахисник «пивоварів» Іраклій Месхі остаточно поховав інтригу у матчі, змусивши голкіпера збірної Молдови капітулювати вчетверте. Крапку у грі поставив точний удар форварда донецького «Металурга» Віталія Іванка.

Таким чином, у півфіналі Кубка Співдружності українську молодіжку чекає зустріч з командою Литви, яка у цей же день здолала збірну Таджикистану у серії післяматчевих пенальті - 1:1 (5:3).

Матч між збірними України та Литви відбудеться 25 січня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

290