Міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов провів робочу зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Мексиканських Сполучених Штатів в Україні пані Беренісе Рендон Талавера, повідомили в прес-службі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Сторони обговорили поточний стан торговельно-економічного співробітництва між Україною та Мексикою, а також перспективи його активізації. Зокрема, досягнута попередня домовленість про проведення у жовтні-листопаді 2013 року в м. Києві другого засідання Українсько-Мексиканської міжурядової комісії.

«Необхідно вивести двосторонні відносини між нашими державами на якісно новий рівень. Упевнений, що плідне українсько-мексиканське співробітництво в усіх сферах, що становлять взаємний інтерес, динамічно розвиватиметься на благо народів наших держав», - підкреслив Прасолов.

Дипломатичний гість запропонувала українській стороні розглянути можливість поглиблення взаємодії представників приватних структур обох країн, зокрема, проведення в рамках Українсько-Мексиканської міжурядової комісії бізнес-форуму в Києві.

Також мексиканська сторона звернулася з проханням надати підтримку кандидатурі доктора Герміна Бланко Мендозі на посаду генерального директора Всесвітньої торгової організації на період 2013-2017 років, вибори якого відбудуться у травні 2013 року в Женеві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

352