Біля Адміністрації Президента на Банковій у Києві другу добу триває нечисленна акція протесту молоді. Одному із молодих людей у ​​ вівторок вранці стало зле, повідомляє народний депутат України Андрій Шевченко (фракція «Батьківщина»).

«Біля АП Сергію Митрофанському стало зле - переохолодження, тиск. Була «швидка», відчепили його (молоді люди прикували себе до паркану біля Адміністрації Президента. - Ред.)», - написав депутат на своїй сторінці у Твіттері, передає «Інтерфакс-Україна».

За інформацією Шевченка, двоє інших протестувальників, Олег та Іван, стоять на місці. «Від АП ніякої реакції», - зазначив нардеп.

«Захоплююся мужністю хлопців: 21 годину нерухомо простояти на такому холоді - це вчинок. Їдуть ще сюди депутати», - повідомив також Шевченко.

Пізніше народні депутати України Борис Тарасюк і Андрій Шевченко (фракція «Батьківщина») переконали учасників акції протесту припинити ці дії.

«Хлопців вдалося переконати, що їхнє здоров'я важливіше. Ми з Борисом Тарасюком перерізали ланцюга. Хлопці вже у теплі», - написав Шевченко.

Як раніше повідомляв ForUm, учора троє представників молодіжних організацій на знак протесту проти ув'язнення Юлії Тимошенко та Юрія Луценка прикували себе за допомогою замка і троса до паркану на проїзді від вулиці Лютеранської до Банкової у Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271