У центральній частині Лондона вертоліт врізався у будівельний кран, впав на землю і загорівся, повідомляє Sky News.

Інцидент стався рано вранці у районі Воксхолл, його подробиці поки неясні. За попередніми даними, на борту вертольота був один чоловік, про його долю інформації немає.

При польоті вертоліт, по всій видимості, зачепив кран, розташований на будівлі. Кран, повідомляють очевидці, при зіткненні зламався і звисає з будівлі.

 
 
При падінні вертоліт пошкодив, імовірно, дві машини - були в них люди чи ні, поки невідомо. На місце події прибули більше 20 пожежних машин, поліція і машини швидкої допомоги.

У зв'язку з подією рух автомобілів по прилеглих дорогах перекрито. Також тимчасово припинено рух поїздів: аварія сталася поруч зі станцією залізниці.

 
 
Міська пожежна служба повідомляє, що у зоні НП опинилися два автомобілі. Повідомлень про жертви і потерпілих поки немає.

Район НП перекритий для руху автотранспорту. На час було припинено рух потягів по залізничній гілці, що проходить неподалік, проте потім він був відновлений.

Що стало причиною падіння вертольота, не повідомляється, проте, за свідченням очевидців, вранці 16 січня у Лондоні був сильний туман.

За матеріалами: «ВВС», РІА «Новости»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

381