Французький журнал Les Inrockuptibles, більш відомий як Les Inrocks, вийшов з чорно-білим портретом Жерара Депардьє та підписом «1948-2013 – це був Депардьє». Фотографія обкладинки опублікована на сайті видання.

Сама стаття про Депардьє на сайті недоступна. Однак газета Le Figaro цитує частину колонки головного редактора Les Inrocks, Одрі Пульвар: «Les Inrocks любить Депардьє актора, генія. Ми любимо Жеже! Ми вирішили сказати йому це, незважаючи на розлад, який він доставив нам змінами, які відбулися з ним. До того ж, завжди краще згадувати хороше... А носити траур допомагає». Пульвар оголосила також, що незабаром покине журнал Les Inrocks, повідомляє «Лента.ру».

 

Французький актор Жерар Депардьє отримав російське громадянство за особистим розпорядженням президента Володимира Путіна у січні 2013 року. Раніше Депардьє заявив, що збирається відмовитися від французького громадянства. У ЗМІ пов'язали це з пропозицією президента Франції Франсуа Олланда ввести 75-відсотковий податок для громадян, чий річний дохід перевищує мільйон євро. Коментуючи новину про отримання російського громадянства, Жерар Депардьє заявив, що любить російську культуру, а також президента країни Володимира Путіна. Він також назвав Росію «країною великої демократії», а пізніше розкритикував російську опозицію.

Журнал Les Inrockuptibles, заснований у 1986 році, є одним із найвпливовіших французьких ЗМІ у сфері мистецтва. Видання виходить щотижня тиражем близько 60 тисяч примірників.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2117