22-річний молодик, який у понеділок, 14 січня, влаштував стрілянину з рушниці і поранив вісьмох відвідувачів магазину-кафе у селі Біле Володимирецького району Рівненської області, працював єгерем приватного мисливського господарства.

Як повідомив «УНІАН» перший заступник начальника УМВС України в області Геннадій Юрчук, правоохоронці в даний час перевіряють походження незареєстрованої одноствольної мисливської рушниці, з якої стріляв чоловік, тривалість та способи її використання.

«Виявляється, рушниця не зареєстрована, не номерна, в даний час проводиться перевірка щодо придбання цієї рушниці і тривалості її використання», - зазначив Юрчук.

За його словами, підозрюваний у розстрілі відвідувачів магазину-кафе тривалий час вживав спиртні напої, і його можна віднести до категорії людей, які поводяться неадекватно і можуть скоїти будь-які протиправні дії.

У результаті перевірки виявилося, що цей молодий чоловік в даний час не одружений, але вже має двох дітей: одній дитині два роки, іншій - лише чотири місяці. Відомості про його можливу судимість відсутні.

За даними правоохоронців, чоловік є жителем сусіднього села Бішляк, працював єгерем приватного мисливського господарства. У той вечір він зайшов у магазин-кафе с.Біле по закінченні робочого дня, де розпивав спиртні напої зі своїми друзями, а стріляти по вікну кафе почав після конфлікту з відвідувачами і персоналом закладу.

За словами правоохоронців, зараз підозрюваний у розстрілі практично не пам'ятає подробиць інциденту у зв'язку з надмірною кількістю випитого спиртного у той вечір.

Нагадаємо, за даними Сектора зв'язків з громадськістю Управління МВС України у Рівненській області, 14 січня ввечері молодчик через вікно розстріляв із рушниці вісьмох людей ​​віком від 17 до 25 років, які відпочивали у кафе. У Володимирецьку центральну районну лікарню були госпіталізовані восьмеро осіб з вогнепальними пораненнями.

Після надання медичної допомоги шістьох із восьми постраждалих внаслідок обстрілу кафе у с.Біле, які були доставлені в лікарню, відпустили додому.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

266