У Львівській області викриті члени злочинного угруповання, які виготовляли і збували наркотики, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Затримано та взято під варту 8 учасників організованої злочинної організації, які виготовили і збули 13,7 літра опію на суму понад 600 тис. грн.

У ході слідчих дій і оперативно-розшукових заходів задокументовано понад 200 фактів незаконного збуту цієї речовини зазначеними особами.

Також з'ясовано, що прикриття такої злочинної діяльності, яка тривала протягом 2011-2012 років, здійснювали співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків одного із райвідділів міліції у Львівській області.

Прокуратурою області взято на контроль хід кримінального провадження відносно 8 учасників угруповання, яке зареєстроване слідчим управлінням ГУ МВС України у Львівській області за ч.1 ст.255, ч.3 ст.307, ч.3 ст.311, ч.2 ст.317 КК України. Згідно з чинним законодавством, за вказані злочини передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

332