Новорічні свята пройшли без значних проблем у комунальній та транспортній галузях. Про це йдеться у повідомленні прес-служби віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула.

Згідно з повідомленням, Вілкул доручив главам облдержадміністрацій та керівниками відповідних міністерств і відомств організувати безперебійну роботи систем життєзабезпечення і транспорту у святкові дні.

За наданою урядом інформацією, свята пройшли без серйозних подій.

«Значних проблем не було, дрібні технічні аварії максимально оперативно ліквідовувалися комунальними службами протягом не більше доби. Оперативний штаб Міністерства у цілодобовому режимі координував роботу регіональних штабів із забезпечення безперебійної роботи систем ЖКГ. Це стосувалося тепло- і водопостачання та своєчасного прибирання вулиць від снігу», - повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник.

Міністр інфраструктури Володимир Козак доповів віце-прем'єр-міністру Олександру Вілкулу про роботу швидкісних поїздів «Інтерсіті+».

«Швидкісне сполучення у цей традиційно напружений для залізничних перевезень період працювало у плановому режимі. Не було зафіксовано затримок у русі потягів, а також технічних проблем з рухомим складом. З 1 січня 2013 року не було жодної аварійної ситуації з поїздами «Хюндай Ротем», - сказав Козак.

Віце-прем'єр-міністр підкреслив якісну роботу штабів та подякував керівництву міністерств і регіонів за професійні дії.

«Уряд і місцеві органи влади зробили все можливе для того, щоб період свят для українців не був затьмарений проблемами у роботі систем життєзабезпечення і транспорту», ​​ - підсумував Вілкул.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

205