З 15 січня 2013 р. відновлено ​​роботу трамвайного маршруту №12 сполученням «Контрактова площа - Пуща-Водиця, 14 лінія». Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на КП «Київпастранс».

«На цьому маршруті завершені роботи з ліквідації наслідків значних снігопадів і налипання снігу на зелені насадження лісової траси», - йдеться в повідомленні.

Так, на ділянці від площі Шевченка до сел. Пуща-Водиця прибрані повалені дерева і відновлені трамвайні колії та контактні мережі.

У комунальному підприємстві також зазначають, що робота тимчасового автобусного маршруту №12А «Площа Тараса Шевченка - 14-лінія, Пуща-Водиця», який був організований на період закриття трамвайного руху, буде припинена.

Як повідомляв ForUm, трамвайний маршрут №12 «Контрактова площа - Пуща-Водиця» припинив роботу 13 грудня 2012 року. Обмеження були пов'язані з наслідками сильних опадів - налипанням снігу на деревах уздовж трамвайного маршруту, які могли впасти на трамваї під час руху.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

275