Станція метро «Львівська брама» може бути введена в експлуатацію через два роки. Про це заявив голова КМДА Олександр Попов сьогодні на брифінгу в Києві.

«Ми зараз формуємо бюджет розвитку Києва на 2013 рік, і моя позиція така, що нам у цьому році треба почати робити «проходку», для того, щоб через два роки ми цю станцію відкрили», - заявив Попов, додавши, що швидше це зробити не вдасться.

За його словами, станція «Львівська брама» важлива не тільки з точки зору транспортних проблем, а ще й для вирішення архітектурного комплексу Львівської площі. «Я впевнений, що в цьому році ми почнемо будівництво», - сказав Попов, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Нагадаємо, станція «Львівська брама» законсервована з 1996 року. Її будівництво почали у 1991 році, але через відсутність коштів і комплексного рішення реконструкції Львівської площі роботи заморозили. Терміни закінчення будівництва багато разів переносилися. Хоча міська влада періодично заявляла про швидкий початок добудови, фактично роботи не починалися.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

139