Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов доручив посилити контроль за витрачанням бюджетних коштів у сфері державних закупівель. Таке доручення він озвучив на апаратній нараді в Раді міністрів АРК 14 січня, повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

Глава виконавчої влади Криму підкреслив, що всі відомості, які свідчитимуть про закупівлі за завищеною ціною, будуть передані в прокуратуру.

«Управління освіти в деяких містах і районах Криму закупили цукор за ціною 7,50 грн, тоді як ціна на ринку - 5,84 грн. А в Ленінському районі, наприклад, закупили хліб за ціною 6 грн 10 коп. за кілограм, при його ціні на ринку 4 грн. Усе це я передам у прокуратуру, це стосується всіх. У своїх відомствах перевіряйте, за таке треба притягувати до відповідальності. Попереджаю всіх», - звернувся Могильов до міністрів і голів рескомітетів під час апаратної наради.

Він підкреслив, що процедура витрачання бюджетних коштів повинна бути максимально прозорою, а «кожна бюджетна копійка витрачатися за призначенням».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

209