Первісток герцога і герцогині Кембриджських Вільяма і Кетрін народиться у липні цього року, повідомив у понеділок британський королівський двір.


Про вагітність Кейт Міддлтон було оголошено на початку грудня, однак про строки офіційні представники принца і його дружини говорили тільки, що він «у межах трьох місяців». У повідомленні також зазначається, що герцогиня зараз почувається краще, незважаючи на сильне ранкове нездужання.
 

Місяць тому Кейт була змушена провести кілька днів у лікарні через токсикоз, що мучив її. У результаті парі довелося офіційно підтвердити вагітність герцогині. Різдвяні свята Кетрін провела зі своїми батьками, до неї приєднався і принц Вільям, однак після цього вона вже з'являлася на декількох публічних заходах, зокрема, минулого тижня вона і принц відвідали Національну портретну галерею в Лондоні, де був представлений перший офіційний портрет Кейт, повідомляє РІА «Новини».

Про стать дитини досі нічого не відомо. Зараз парламент Великобританії завершує процес прийняття закону про те, що первісток Кейт і Вільяма стане спадкоємцем престолу незалежно від його статі. Нещодавно королева офіційно оголосила, що якщо народиться дівчинка, то вона отримає титул принцеси.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

492