У Деснянському районі Києва група чоловіків у саморобних масках скоїли розбійний напад на ювелірний магазин.

Як повідомили ForUm'у у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України у м.Києві, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, жінці-продавцю і майстру по ремонту ювелірних виробів, які на той момент перебували у приміщенні, зловмисники швидко скинули вміст декількох вітринних полиць у поліетиленові пакети і зникли.

Згідно з повідомленням, наряд полку міліції особливого призначення «Беркут» помітив у дворі одного із будинків на вулиці Милославській (на відстані приблизно 5 км від місця скоєння злочину) позашляховик з державними автомобільними номерами Республіки Молдова, пасажири якого поводилися вкрай знервовано. Помітивши міліцію, вони спробували сховатися, проте були затримані правоохоронцями. У салоні автомобіля виявлено пакети з золотими прикрасами.

«Підозрювані у скоєнні розбійного нападу доставлені для попереднього допиту у Деснянське райуправління міліції. Позашляховик відправлений на штрафмайданчик. Сума завданих збитків встановлюється», - наголошується в повідомлення.

Інформація про злочин внесена до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України.

Розпочато досудове розслідування, підозрювані у розбійному нападі затримані у порядку ст.208 КПК.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

199