Апеляційний суд Києва вирішив провести часткове судове слідство у рамках розгляду скарги на вирок Дмитру та Сергію Павличенкам.

Відповідну постанову сьогодні оголосив голова колегії в кримінальних справах Апеляційного суду Києва Олександр Дзюба, задовольнивши таким чином клопотання державного обвинувачення, повідомляє «УНІАН».

Як зазначається у постанові, суд зобов'язав управління Державної пенітенціарної служби у місті Києві та Київській області 23 січня об 11:00 доставити підсудних до зали засідання Апеляційного суду столиці для проведення їхнього допиту і дослідження матеріалів справи у частині показань засуджених, наданих ними у суді першої інстанції.

 

Нагадаємо, Голосіївський районний суд Києва 2 жовтня 2012 року засудив Дмитра Павличенка до довічного ув'язнення, а його сина Сергія Павличенка - до 13 років позбавлення волі за вбивство судді Шевченківського райсуду Києва Сергія Зубкова.

По всій Україні пройшли акції на підтримку батька і сина Павличенків. Громадськість переконана, що вони не причетні до вбивства судді.

Зубков був убитий 21 березня 2011 року у під'їзді свого будинку у Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

309