Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 4 по 11 січня.

«Літаки перебувають у такому стані, що самого прем'єр-міністра перевозити можна, а звичайних громадян досить ризиковано», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що у державі немає високоякісних літаків.

«Якщо два дні бігати тут, махати чимось, а потім розлетітися різними авіакомпаніями, які ще літають, то це не політика, а лише метод привернення уваги», - регіонал Володимир Макеєнко про блокування опозицією роботи ВР.

«Не можна, щоб народні обранці поводилися, як вовки у лісі», - голова Конституційної асамблеї Леонід Кравчук про народних депутатів, які голосують за своїх колег.

«Якщо карикатура виконана талановито, то спасибі тим, хто її готував. Але якщо вона мене зображує злісною, жовчною людиною, то, оскільки я таким не є за своїм характером, то, природно, відчуваю образу. Хоча я до цього вже звик», - прем'єр-міністр Микола Азаров про політичні карикатурах на нього.

«Ми останнім часом значно підтягнули дисципліну. Сьогодні ПР виділяється у кращий бік. Ми і надалі будемо працювати у цьому напрямі», - голова фракції ПР Олександр Єфремов про те, що кількість регіоналів у сесійній залі збільшилася.

«Якщо вона вийде, вона їх на нуль помножить... Їм зручно, що вона там, а вони тут папірці клеять», - регіонал Михайло Чечетов вважає, що лідери опозиції не зацікавлені у звільненні Юлії Тимошенко.

«Я думаю, що ця норма повинна бути або застосована до всіх, або повинна сприйматися такою, яка вона є», - регіонал Нестор Шуфрич про те, що практика голосування за сусіда, якого на момент волевиявлення немає у залі, є звичайною.

«Якщо ви не знали, то дуже шкода, що для вас це стало сенсацією», - депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко стверджує, що СМСки з вимогою прийти на сесію Верховної Ради висилають їм мало не щодня.

«Опозиція у нас ручна. Ми тільки за мотузочки смикаємо», - регіонал Михайло Чечетов про контроль над опозицією.

«У нашому залі зібралися не випускники пажеського корпусу і інституту шляхетних дівчат, але те, що собі дозволяють депутати Партії регіонів, свідчить, що тут зібралися ті, для кого кумир – поручик Ржевський», - нардеп від фракції «УДАР» Ірина Геращенко про репліки на її адресу з боку регіонала Григорія Калетніка.

«Про поліпшення життя ми чуємо щодня. Чуємо, але не відчуваємо», - лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко про ситуацію в Україні.

«Хто надіне шапку Мономаха опозиційного кандидата? А шапка Мономаха дійсно є, а голови під цю шапку немає», - регіонал Михайло Чечетов про амбіції опозиційних лідерів.

«І ось переді мною стоїть дилема – брати участь їм у цьому важливому і для нашої країни заході чи бути присутніми у сесійній залі», - глава фракції ПР Олександр Єфремов не знає, як вчинити з вісьмома регіоналами, які запрошені на інавгурацію президента США Барака Обами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1201