За прогнозами синоптиків, 12-14 січня в Україні очікується сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, повідомляє прес-служба ДАІ.

Зокрема, 12 січня у південній та східній частинах країни місцями можливі сильні опади, налипання мокрого снігу, на решті території - невеликий сніг.

У неділю, 13 січня, синоптики обіцяють сніг і мокрий сніг на Лівобережжі. У східних областях, Криму та Приазов'ї очікуються сніг з дощем, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь.

14 січня вночі у східній частині країни і в Карпатах сніг, мокрий сніг. На Закарпатті, крім дощу, місцями прогнозується налипання мокрого снігу, ожеледь.

Державтоінспекція України звертає увагу водіїв на складні погодні умови і закликає водіїв до неухильного дотримання Правил дорожнього руху, а також нагадує, що під час руху вони повинні бути максимально уважними та обережними.

«Під час сильних опадів необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися по мостах і естакадах, відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть призвести до створення аварійних ситуацій», - сказано у повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

401