Народні депутати домовилися перенести розгляд вимог опозиції на завтра, 11 січня. Про це повідомляє кореспондент ForUm'у.

Зокрема, як заявив глава фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, лідери парламентських фракцій домовилися, що постанова про євроінтеграцію України, декриміналізація статей №365 і №366 Кримінального кодексу і закон про амністію у 2013 році «повинні бути розглянуті за процедурою в п'ятницю».

Голова ВР Володимир Рибак також поінформував, що на вечірньому засіданні парламент має розглянути питання дострокового припинення повноважень депутатів, кадрове питання, а також включити до порядку денного 12 законопроектів, тексти яких депутатам були роздані вранці.

Також, за його словами, згідно з даними секретаріату ВР, на сьогоднішньому засіданні офіційно відсутні два нардепи - Соболєв Сергій та Геннадій Зубко. Вони перебувають у відпустках.

Нагадаємо, сьогодні на ранковому засіданні представники опозиції заблокували роботу Верховної Ради. Блокування припинилося на вечірньому засіданні.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

273