Учора стало відомо, що фракція «Батьківщина» слідом за фракцією «Удар» внесла до парламенту проект постанови «Про підтримку курсу України на інтеграцію в Європейський союз». Про це повідомляє прес-служба Громадського руху «Український вибір».

«Суть даного документа укладена всього в одному реченні: «Верховна Рада заявляє, що будь-яке членство України у Митному союзі унеможливлює європейську інтеграцію України», - йдеться у повідомленні.

«Подібні дії Об'єднаної опозиції, яка на папері зобов'язується здійснити реформу виборчого, кримінального законодавства, реформу правосуддя, скасувати кримінальну відповідальність за політичні рішення, а також забезпечити необхідну законодавчу базу для успішного виконання Угоди про асоціацію з ЄС, тобто те, що впродовж багатьох років так і не змогла здійснити на ділі, виглядають ніяк не інакше, як черговий піар-хід», - вважають в «Українському виборі».

«Ще раз хочемо звернути увагу парламентаріїв на те, що ідею приєднання України до Митного союзу підтримують більше 57% відсотків українців, а тому вимагаємо від народних обранців утриматися від заяв, які йдуть врозріз з думкою народу», - підсумували у прес-службі руху.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

242