Міліція Севастополя попереджає жителів та гостей міста про обмеження руху у четвер у місті та його околицях у зв'язку з транспортуванням на полігон для подальшого знищення фугасної авіабомби ФАБ-250 часів війни.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС у Севастополі, вибухонебезпечний предмет був виявлений у районі будинку 53-В на вул.Симонок при проведенні земляних робіт.

Фахівці МНС, оглянувши бомбу, встановили, що детонатор перебуває у бойовому положенні. Знищити бомбу на місці неможливо, бо поруч стоять житлові будинки. Розмінування на місці також може призвести до мимовільного вибуху.

З моменту виявлення бомби і до теперішнього часу співробітники севастопольської міліції забезпечують охорону вибухонебезпечного предмету.

На момент транспортування авіабомби до полігону біля с.Хмельницьке буде обмежений рух пішоходів і всіх видів транспорту, включаючи громадський, за маршрутом: з вул.Симонок по вул.Челюскінців через с.Любимівку, с.Фруктове, Сімферопольське шосе, об'їзна м.Інкермана, Ялтинське кільце, по дорозі Ялта-Севастополь, с.Хмельницьке у бік с.Штурмове. По завершенню проведених заходів обмеження у русі буде знято.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

226